VKG Keurmerk K-vision
Harmelen: 0348 44 35 14
Huizen: 035 524 32 92
info@bermon.nl
8,4 WAARDERING 223 beoordelingen
Harmelen: 0348 44 35 14 Huizen: 035 524 32 92 info@bermon.nl
Over ons
Bermon Raamwerk

Bermon Raamwerk

Bermon Raamwerk is een sympathiek, middelgroot familiebedrijf dat al vanaf 1990 het juiste adres is voor kunststof deuren, kozijnen, schuifpuien, serres en dakkapellen. Bermon biedt naast kozijn een uitgebreid programma van rolluiken, zonwering en gevelbekleding.
Bermon Raamwerk beschikt over de allernieuwste zaag - en bewerkingscentrum, speciaal gebouwd voor de productie van de zo specifieke Nederlandse kozijntypes. Het bedrijf is bijzonder trots op haar, ruime showroom, waar ze de beschikking heeft over twee verdiepingen. Veel toepassingen worden er getoond.


Natuurlijk is er altijd iemand van het team van Bermon aanwezig om met de bezoekers mee te denken en goed advies te geven. De uitgebreide showroom in combinatie met een eigen werkplaats biedt volgens Bermon veel extra’s: Maatwerk op het gebied van sfeer, kleur en specificatie, kennis van de oneindige mogelijkheden van het materiaal, snelle levering en een concurrerende prijsstelling. Ook heeft het bedrijf een eigen montagedienst. Dit betekent voor de klanten één aanspreekpunt: dat communiceert sneller, de samenwerking met uw eigen aannemer kan ook voortreffelijk, voorkomt fouten en vergissingen en waarborgt een uitstekende service.

Bermon Raamwerk Huizen

Sinds 1998 hebben we een 2e verkoop/montagepunt in Huizen (NH),hier bieden wij u de zelfde diensten/producten aan.

Vestiging Huizen was voor 2016 handelend onder de naam Borger Bouwonderhoud.